Κυνηγετικός Τουρισμός

Το κυνήγι είναι μια σύγχρονη δραστηριότητα που εξασκείται μέσα στα πλαίσια της σύγχρονης επιστήμης, όσον αφορά στη διαχείριση και την προστασία των θηραμάτων και παράλληλα δεν παύει να παραμένει μια αρχέγονη παράδοση.
Το Ξενοδοχέιο μας ενδείκνυται για κυνήγετικό τουρισμό διότι βρισκεται στην καρδιά της περιοχής που επιτρέπεται το κυνήγι από 20-8 μέχρι 14-9 μόνο για τα είδη που κυνηγούνται στις ζώνες και από 15-9 και για τα υπόλοιπα θηρεύσιμα είδη.
Επίσης βρίσκεται κοντα στην ζώνη εκγύμνανσης σκύλων στην περιοχή του Πετριτσίου η οποία αρχίζει απο το N. Πετρίτσι, ακολουθεί αντιπυρική οδό μέχρι I.M. Aκριτοχωρίου, συνεχίζει P. Δερβενιάτικο, φθάνει Eθν. οδό Σερρών - Kιλκίς, την ακολουθεί από Aκριτοχώρι μέχρι είσοδο N. Πετριτσίου.Αγναντεύοντας τη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
Μέσα στο καταπράσινο χωριό του Ακριτοχωρίου Σερρών δίπλα από την πανέμορφη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ , βρίσκεται το Ξενοδοχείο Μελίνα , κατασκευασμένο με σύγχρονες προδιαγραφές, με όλες τις ανέσεις για απολαυστικές και αξέχαστες διακοπές. Διαθέτει 12 δωμάτια (1 ΑΜΕΑ)με αίθουσα πρωινου/καφέ και room service.
Επισκεφθείτε μας γιατι...
ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ
Η περιοχή φημίζεται για τις ποικίλες δραστηριότητες που μπορεί να προσφέρει όπως:
Περιήγηση στη ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ,επίσκεψη στην μεγαλόπρεπη I.M. Τιμίου Προδρόμου, κυνήγι στα ορεινά του όρους ''Μπέλες'' και πρόσβαση για ορειβατικες εξορμησεις στα μονοπάτια Ε4 και Ε6.

• Πεζοί ή με ποδήλατο επίσκεψη στο ενυδρείο.
• Βαρκάδα στη Λίμνη Κερκίνη και βόλτα με άλογα σε καταπράσινα μονοπάτια.
• Μικρές και μεγάλες διαδρομές:
Επίσκεψη στο ιστορικό "Ρούπελ" και στα ιαματικά λουτρά της περιοχής.
• Τέλος δοκιμάστε τα τοπικά προϊόντα και απολαύστε γεύσεις από βουβάλι και κυνήγι στις ταβέρνες και τα εστιατόρια του τόπου μας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ MELINA”
AKΡΙΤΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ

Τ.Κ. 62043
ΤΗΛ: 23230 71212
ΦΑΞ: 23230 71213
www.hotelmelina.gr

info@hotelmelina.gr

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ